Halal-Certified Restaurant

Berada di negara yang pelbagai budaya, kita mengambil berat tentang keperluan setiap orang dan dapat menikmati setiap pizza terbaik kami di US Pizza Malaysia. 
Pengurusan kami menyedari sepenuhnya tentang keperluan pemakanan Islam. Kami berhati-hati dalam setiap langkah dalam menyediakan makanan kami daripada sumber bahan mentah, proses makanan sehingga berkhidmat kepada pelanggan kami.
Semua bahan yang menggunakan Pizza US Malaysia termasuk daging, makanan laut dan sos adalah semua yang diperakui Halal. Amalan makanan dan masakan kami mematuhi peraturan keselamatan dan makanan serta Peraturan Makanan Halal. Tiada penjualan atau penggunaan alkohol dalam penyediaan dan memasak makanan. Pembekal semua bahan yang digunakan adalah bersertifikat Halal dan tegas disahkan oleh pasukan pengurusan kami untuk memastikan semua produk yang digunakan oleh Pizza US adalah selamat dan Halal Bertauliah oleh JAKIM.
Pada masa ini, US Pizza Malaysia beroperasi di 6 lokasi yang berlainan. US Pizza Greenlane, US Pizza Summerton, US Pizza Bukit Mertajam dan US Pizza Raja Uda  adalah Halal-certified Restaurant dari JAKIM.
US Pizza Kulim and US Pizza SS15 Subang Jaya sedang mengamalkan sijil Halal JAKIM. Walau bagaimanapun, semua ramuan dan penyediaan makanan mengikuti Peraturan Makanan Halal dan acuh tak acuh dengan mana-mana cawangan lain.

 

Anda boleh mengesahkan Portal Halal Status @ Halal Malaysian Portal Klik sini Click here